Порядки степенного роста вблизи критической полосы дзета-функции Римана - Макаров, В.Ю. (Український математичний журнал, 2002)
Вивчається асимптотична поведінка функцій ζ(z) та ζ⁻¹(z) поблизу прямої x = 1. We study the asymptotic behavior of the functions ζ(z) and ζ⁻¹(z) near the line x = 1.