Початкові модуси відкривання буттєвого сенсу в поезії Євгена Маланюка - Іванишин, П. (Слово і Час, 2018)
У статті з позицій націософської герменевтики осмислено витлумачення початкових модусів
у ранній поезії Євгена Маланюка. Указується, що розуміння, туга, радість і жах привідкривають
сутнісно національний сенс буття ліричного протагоніста та буття в цілому. The interpretation of the initial modes in the early poetry by Yevhen Malaniuk was comprehended
in the article from the standpoint of the natiosophic hermeneutics. It is shown that understanding,
anguish, joy and horror open up essentially the national meaning of being of a lyrical protagonist and
being in general. В статье с позиций нациософской герменевтики
осмыслены толкования начальных модусов в ранней
поэзии Евгения Маланюка. Указывается, что понимание,
тоска, радость и ужас приоткрывают по существу
национальный смысл бытия лирического протагониста
и бытия в целом.