Презентація монографії архієпископа Ігоря Ісіченка - Пелешенко, О. (Слово і Час, 2018)
Презентація нової праці знаного дослідника українського середньовічного й барокового письменства, професора Харківського національного університету імені В. Каразіна та Національного університету “Києво-Могилянська академія” архієпископа Ігоря Ісіченка “Війна барокових метафор. “Камінь” Петра Могили проти “підзорної труби” Касіяна Саковича” (Харків: Акта, 2017. – 348 с.) відбулася в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України 30 листопада 2017 р.