Міжнародна наукова конференція, присвячена 145-річчю із дня народження Богдана Лепкого - Бородіца, С. (Слово і Час, 2018)
2-3 листопада 2017 р. в Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка відбулася міжнародна наукова конференція “Богдан Лепкий у полікультурному дискурсі Європи та Америки (до 145-річчя з дня народження Богдана Лепкого)”, яку організували Міністерство освіти і науки України, кафедра теорії і методики української та світової літератури Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, управління культури Тернопільської обласної державної адміністрації та Обласний комунальний музей Богдана Лепкого.