Міжнародна наукова конференція “Григорій Костюк та його доба” - Лущій, С. (Слово і Час, 2018)
26-27 жовтня 2017 р. в Кам'янець-Подільському університеті імені Івана Огієнка
відбулася міжнародна наукова конференція “Григорій Костюк та його доба”,
присвячена 115-річчю від дня народження відомого літературознавця, критика,
мемуариста, публіциста, культурного та громадського діяча діаспори.