Наші презентації (Слово і Час, 2018)
Михайло Косач (Михайло Обачний). Твори. Переклади. Листи. Записи кобзарських дум; Всесвіт. – 2017. – №11-12; Наєнко М. Філологічний семінар — школа наших традицій 20 років.