До питання про стійкість інтегральних множин систем імпульсних диференціальних рівнянь - Перестюк, М.О.; Чернікова, О.С. (Український математичний журнал, 2002)
Вводиться понятгя стійкості інтегральної множини імпульсної диференціальної системи загального вигляду (з нефіксованими моментами часу імпульсного збурення). Встановлюються досташі умови стійкості інтегральної множини. We introduce the notion of stability of integral sets of impulsive differential systems of general form (with nonfixed times of impulse influence). We establish conditions sufficient for the stability of an integral set.