Сильные средние типа Марцинкевича рядов Фурье - Лапласа - Ласурия, Р.А. (Український математичний журнал, 2004)
Отримано оцінки сильних середніх типу Марцинкевича рядів Фур'є — Лапласа неперервних функцій у термінах найкращих наближень. We obtain estimates for Marcinkiewicz-type strong means of the Fourier—Laplace series of continuous functions in terms of the best approximations.