О нулях, сингулярных граничных функциях и модулях угловых предельных значений одного класса функций, аналитических в полуплоскости - Винницкий, Б.В.; Шаран, В.Л. (Український математичний журнал, 2004)
Отримано опис послідовностей нулів, сингулярних граничних функцій і модулів кутових граничних значень аналітичних у півплощині C+={z:Rz>0} функцій f≠0, які задовольня- ють умову (∀ε>0)(∃c1>0)(∀z∈Ñ+):|f(z)|≤c₁exp((σ+ε)|zη(|z|)), де 0≤σ<+∞ — задане число, η —додатна неперервно диферепційовна на [0;+∞ функція, для якої tη′(t)/η(t)→0 при t→+∞.