Інваріантні точки динамічної системи конфлікту в просторі кусково рівномірно розподілених мір - Кошманенко, В.Д.; Харченко, Н.В. (Український математичний журнал, 2004)
Доведено теорему про існування та структуру інваріантних точок динамічної системи конфлікту в просторі кусково рівномірно розподілених мір. We prove a theorem on the existence and structure of invariant points of a dynamical system of conflict in the space of piecewise-uniformly distributed measures.