Об одном условии слабой компактности семейства мерозначных процессов - Дороговцев, А.А. (Український математичний журнал, 2004)
Наведено критерій слабкої компактності неперервних мірозначних процесів у термінах слабкої компактності сімей деяких просторових інтегралів від цих процесів. We present a criterion for the weak compactness of continuous measure-valued processes in terms of the weak compactness of families of certain space integrals of these processes.