Наближення операторами Фур'є Ψ¯-інтегралів функцій, заданих на дійсній осі - Соколенко, І.В.; Степанець, О.І. (Український математичний журнал, 2004)
Знайдено асимптотичні формули для точних рерхиіх меж відхилень операторів Фур'є на класах локально сумовиих на всій дійсній осі функцій, що задаються Ψ¯-інтегралами. На таких класах одержано також асимптотичні рівності для верхніх меж функціоналів, що характеризують одночасне наближення кількох функцій. We find asymptotic formulas for the least upper bounds of the deviations of Fourier operators on classes of functions locally summable on the entire real axis and defined by ψ-integrals. On these classes, we also obtain asymptotic equalities for the upper bounds of functionals that characterize the simultaneous approximation of several functions.