Про простори, що виникають при побудові нескінченновимірного аналізу за біортогональною схемою - Теско, В.А. (Український математичний журнал, 2004)
Вивчаються властивості операторів знищення нескінченного порядку, що діють у просторах основних функцій. Отримані результати застосовуються для встановлення рівності просторів основних функцій. We study properties of annihilation operators of infinite order that act in spaces of test functions. The results obtained are used for establishing the coincidence of spaces of test functions.