Узагальнені моменті зображення та багатоточкові апроксимації Паде - Голуб, А.П. (Український математичний журнал, 2004)
Розроблено підхід до побудови і вивчення багатоточкових апроксимацій Паде за допомогою методу узагальнених моментних зображень. By using the method of generalized moment representations, we develop an approach to the construction and investigation of multipoint Padé approximants.