О функторах Кокстера для некоторых классов алгебр, порожденных идемпотентами - Кругляк, С.А. (Український математичний журнал, 2004)
Для алгебри, породженої лінійно зв'язаними ідемпотентами, наведено конструкцію функторів Кокстера на категорії зображень алгебри в категорії банахових просторів. For an algebra generated by linearly connected idempotents, we describe the construction of Coxeter functors on the category of representations of the algebra in the category of Banach spaces.