Узагальнені умови Ліндельофа скінченності λ-типу субгармонійної функції - Васильків, Я.В.; Кондратюк, А.А. (Український математичний журнал, 2002)
Встановлено критерій скінченності λ-типу субгармонійної функції. У випадку, коли λ(r) = rᵖ L(r), ρ ∊ N , де L — повільно змінна функція, цей критерій збігається з критерієм Ліндельофа. We establish a finiteness criterion for the λ-type of a subharmonic function. In the case where λ(r) = rᵖ L(r), ρ ∊ N, where L is a slowly varying function, this criterion coincides with the Lindelöf criterion.