О локально линейно выпуклых областях - Зелинский, Ю.Б. (Український математичний журнал, 2002)
Побудовано контрприклад до гіпотези про глобальну лінійну опуклість локально лінійно опуклих областей з усюди гладкою межею. Уточнено теорему про топологічну класифікацію лінійно опуклих областей з гладкою межею. We construct a counterexample to the hypothesis on global linear convexity of locally linearly convex domains with everywhere smooth boundary. We refine the theorem on the topological classification of linearly convex domains with smooth boundary.