Про диференційовність у сенсі Фреше інваріантних торів зчисленних систем різницевих рівнянь, визначених на нескінченновимірних торах - Теплінський, Ю.В.; Марчук, H.А. (Український математичний журнал, 2003)
Методом функції Гріна - Самойленка побудовано інваріантні тори лінійної та нелінійної систем дискретних рівнянь у просторі обмежених числових послідовностей, визначених на нескінченновимірних торах. Знайдено достатні умови дифсренційовності інваріантних торів у сенсі Фреше. By using the method of Green–Samoilenko functions, in the space of bounded number sequences we construct invariant tori of linear and nonlinear systems of discrete equations defined on infinite-dimensional tori. We establish sufficient conditions for the Fréchet differentiability of invariant tori.