Визначення вільного члена та старшого коефіцієнта в параболічному рівнянні - Березницька, І.Б. (Український математичний журнал, 2003)
Розглядається обернена задача знаходження невідомого старшого коефіцієнта, що залежить від часу, та вільного члена в параболічному рівнянні. Крайові умови та умови перевизначення є локальними. Знайдено умови єдиності та локального існування. We consider the inverse problem of finding the unknown time-dependent leading coefficient and the free term in a parabolic equation. Boundary conditions and overdetermination conditions are local. We find conditions for the uniqueness and local existence.