Геометрическая форма теоремы Хана - Банаха для обобщенной выпуклости - Момот, И.В. (Український математичний журнал, 2003)
Досліджено клас компактів, опуклих відносно деякої сім'ї площин. Для компактів, що задовольняють умову ациклічності перерізів деяким набором двовимірних площин, доведено їх узагальнену опуклість. We investigate a class of compact sets convex with respect to a certain family of planes. For compact sets that satisfy the condition of acyclicity of sections by a certain collection of two-dimensional planes, we prove their generalized convexity.