Алгоритми найкращого одночасного рівномірного наближення сім'ї неперервних на компакті функцій чебишовським підпростором - Гнатюк, Ю.В. (Український математичний журнал, 2003)
Узагальнено методи січних площин та Ремеза на випадок задачі найкращого одночасного рівномірного наближення сім'ї неперервних на компакті функцій. We generalize the cutting-plane method and the Remez method to the case of the problem of the best simultaneous uniform approximation of a family of functions continuous on a compact set.