Статистична D-властивість методів підсумовування Вороного класу WQ² - Деканов, С.Я. (Український математичний журнал, 2003)
Запропоновано загальний метод одержання тауберових теорем із залишком для певного класу методів Вороного підсумовування подвійних послідовностей елементів локально опуклого лінійного топологічного простору, що узагальнює метод C-точок М. О. Давидова. We propose a general method for obtaining Tauberian theorems with remainder for one class of Voronoi summation methods for double sequences of elements of a locally convex, linear topological space. This method is a generalization of the Davydov method of C-points.