Інтерполяційні інтегральні ланцюгові дроби - Макаров, В.Л.; Хлобистов, В.В.; Михальчук, Б.Р. (Український математичний журнал, 2003)
Для нелінійних функціоналів, визначених на просторі кусково-неперервних функцій, побудовано інтерполяційний інтегральний ланцюговий дріб за континуальними кусково-неперервними вузлами. Знайдено умови існування та єдиності таких інтерполянтів. For nonlinear functionals defined on the space of piecewise-continuous functions, we construct an interpolational integral continued fraction on continual piecewise-continuous nodes and establish conditions for the existence and uniqueness of interpolants of this type.