Асимптотические решения систем линейных интегро-дифференциальных уравнений с вырождениями - Завизион, Г.В. (Український математичний журнал, 2003)
Побудовано асимптотичні розв'язки сингулярно збуреної системи інтегро-диференціальних рівнянь з виродженою в точці матрицею при похідній. We construct asymptotic solutions of a singularly perturbed system of integro-differential equations in which the matrix coefficient of the derivative is degenerate at a point.