Одно обобщение неравенства Харди — Литтлвуда — Пойа - Белов, И.С. (Український математичний журнал, 2003)
Одержано узагальнення нерівності Харді—Літтлвуда—Пойа для числових множин на деякі множини векторів на площині. We generalize the Hardy–Littlewood–Pólya inequality for numerical sets to certain sets of vectors on a plane.