Теорема про конфлікт для пари стохастичних векторів - Кошманенко, В.Д. (Український математичний журнал, 2003)
Досліджується математична модель конфлікту з дискретним набором позицій. We investigate a mathematical model of conflict with a discrete collection of positions.