Побудова інтегрального многовиду багаточастотної коливної системи з фіксованими моментами імпульсної дії - Самойленко, А.М.; Петришин, Р.І.; Сопронюк, Т.М. (Український математичний журнал, 2003)
Визначено деякий клас багаточастотних резонансних систем з імпульсною дією, для якого існує інтегральний многовид. Побудовано функцію, яка визначає розривний інтегральний многовид, і досліджено її властивості. We determine a class of multifrequency resonance systems with pulse action for which an integral manifold exists. We construct a function that determines a discontinuous integral manifold and investigate its properties.