Критерий плотности алгебраических полиномов в пространствах Lp(R,dμ), 1≤p<∞ - Бакан, А.Г. (Український математичний журнал, 2003)
Встановлений Г. Гамбургером у 1921 р. критерій щільності многочленів у просторі Lp(R,dμ) розповсюджено на простори Lp(R,dμ), 1≤p<∞. The criterion for the denseness of polynomials in the space Lp(R,dμ) established by Hamburger in 1921 is extended to the spaces Lp(R,dμ), 1≤p<∞.