Многочленна асимптотика цілих функцій скінченного порядку - Борова, О.І.; Заболоцький, М.В. (Український математичний журнал, 2003)
Отримано нові асимптотичні формули для цілих функцій скінченного порядку з нулями на промені за умови регулярного зростання лічильної функції їх нулів. Ці формули уточнюють відомі результати Ж. Валірона. We obtain new asymptotic relations for entire functions of finite order with zeros on a ray under the condition of regular growth for the counting function of their zeros. These relations improve the well-known results of Valiron.