Про спектральну теорію узагальнених ядер Тепліца - Чернобай, О.Б. (Український математичний журнал, 2003)
Наведено критерій щільності у просторі L² перетворення Фур'є, пов'язаного зі спектральним зображенням додатно визначених узагальнених ядер Тепліца. We give a criterion for the denseness of the Fourier transform in the space L² associated with spectral representation of positive-definite Toeplitz kernels.