Духовні виміри барокових “місць пам'яті” - Пелешенко, Ю.; Пелешенко, Н. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Ісіченко Ігор, архиєпископ. Духовні виміри барокового тексту.
Літературознавчі дослідження. – Харків: Акта, 2016. – 580 с.