Функціональна оцінка лісового фонду західнополіського округу з огляду кормових і захисних умов для козулі європейської - Шадура, М.В.; Гулик, І.Т (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Дано оцінку якості та придатності лісових угідь Західного Полісся для перебування козулі європейської (Capreolus capreolus L.). Дана оценка качества и пригодности лесных угодий Западного Полесья для обитания косули европейской (Capreolus capreolus L.). Evaluation of quality and convenience of forests of Western Polissya Region for habitation of roe deer (Capreolus capreolus L.) is presented.