Глобальный аттрактор эволюционного включения с импульсным воздействием в фиксированные моменты времени - Капустян, А.В.; Перестюк, Н.А. (Український математичний журнал, 2003)
Розглядається автономне еволюційне включення з імпульсними збуреннями у фіксовані моменти часу. За умов глобальної розв'язності доведено існування у фазовому просторі мінімальної компактної множини, що притягує всі траєкторії. We consider an autonomous evolution inclusion with pulse perturbations at fixed moments of time. Under the conditions of global solvability, we prove the existence of a minimal compact set in the phase space that attracts all trajectories.