Про один клас дільників багаточленних матриць над областями цілісності - Прокіп, В.М. (Український математичний журнал, 2003)
Встановлено умови існування унітального дільника для багаточленної матриці над областю цілісності характеристики нуль, коли відомі її власні значення. We establish conditions for the existence of a unital divisor for a polynomial matrix over an integral domain of characteristic zero in the case where its eigenvalues are known.