Построение фундаментального решения возмущенного параболического уравнения - Бондаренко, В.Г. (Український математичний журнал, 2003)
Запропоповано метод побудови розв'язку параболічного рівняння при збуренні оператора дифузії. We propose a method for the construction of a solution of a parabolic equation in the case where the diffusion operator is perturbed.