Восстановление функции по информации о ее значениях в узлах треугольной сетки, основанное на пополнении данных - Лигун, А.А.; Шумейко, А.А. (Український математичний журнал, 2002)
Розглянуто один метод бінарного поповнення двовимірних даних — за інформацією про поверхню за трикутною решіткою будується неперервна полігональна поверхня за більш густою (ніж задана) решіткою. Отримано величину похибки, норму методу, вивчено його властивості. We consider a method for binary completion of two-dimensional data. On the basis of information about a surface given by a triangular grid, we construct a continuous polygonal surface based on a denser grid (than the one given). We determine the error and norm of this method and study its properties.