Затухаюча марковська випадкова еволюція - Самойленко, І.В. (Український математичний журнал, 2002)
Введено поняття затухаючої марковської випадкової еволюції, вивчено властивості та характеристики цього процесу. We introduce the notion of fading Markov random evolution and study the properties and characteristics of this process.