Минимальные наследственные ω-локальные не ℌ-формации - Селькин, В.М. (Український математичний журнал, 2002)
Описано мінімальні спадкові ω-локальні не ℌ-формації, де ℌ — формації класичного типу. We describe minimal hereditary ω-local non-ℌ-formations, where ℌ is a formation of the classical type.