Стохастична стійкість процесів, визначених диференціальними рівняннями Пуассона із запізненням - Свіщук, А.В.; Свіщук, М.Я. (Український математичний журнал, 2002)
Доведено теорему існування та встановлено стохастичну стійкість для процесів, визначених стохастичними диференціальними рівняннями Пуассона із запізненням. We prove an existence theorem and establish the property of stochastic stability for processes determined by the Poisson stochastic differential equations with delay.