Оптимизация приближенного интегрирования многозначных функций, монотонных по включению - Бабенко, В.Ф.; Бабенко, В.В. (Український математичний журнал, 2011)
Знайдено найкращу квадратурну формулу на класі заданих на відрізку [0, 1] опуклозначних функцій, монотонних відносно включення. The best quadrature formula is found for the class of convex-valued functions defined on the interval [0, 1] and monotone with respect to an inclusion.