Многовиди груп з інваріантними централізаторами підгруп - Мельник, Т.І. (Український математичний журнал, 2002)
Наведено структурний опис вільних груп і деяких критичних груп вказаного многовиду. We present a structural description of free groups and some critical subgroups of a given variety.