Топологическая эквивалентность векторных полей Морса - Смейла с beh2 на трехмерных многообразиях - Пришляк, А.О. (Український математичний журнал, 2002)
Для векторних полів Морса - Смейла з beh 2 на тривимірних многовидах побудовано повні топологічні інваріанти: діаграму, мінімальну діаграму та розрізняючий граф. Доведено критерії топологічної еквівалентності таких векторних полів. For the Morse–Smale vector fields with beh2 on three-dimensional manifolds, we construct complete topological invariants: diagram, minimal diagram, and recognizing graph. We prove a criterion for the topological equivalence of these vector fields.