До 80-річчя з дня народження академіка АН України Б. В. Гнєденка (Український математичний журнал, 1992)
Видатному вченому в галузі математики лауреату премії ім. П. Л. Чебишева Президії АН України Борису Володимировичу Гнєденку 1 січня 1992 р. виповнилося 80 років.