Наближення сумами Фур'є класів згорток: нові результати - Степанець, О.І. (Український математичний журнал, 2002)
Наведено огляд нових результатів, пов'язаних з дослідженням швидкості збіжності рядів Фур'є на класах функцій, що задаються згортками, ядра яких мають монотонні коефіцієнти Фур'є. We present a survey of new results related to the investigation of the rate of convergence of Fourier sums on the classes of functions defined by convolutions whose kernels have monotone Fourier coefficients.