Наближення періодичних аналітичних функцій інтерполяційними тригонометричними поліномами у метриці простору L - Сердюк, А.С. (Український математичний журнал, 2002)
Встановлено асимптотичні рівності для верхніх меж наближень інтерполяційними тригонометричними поліномами у метриці простору L на класах згорток періодичних функцій, що допускають регулярне продовження у фіксовану смугу комплексної площини. We obtain asymptotic equalities for the upper bounds of approximations by interpolation trigonometric polynomials in the metric of the space L on classes of convolutions of periodic functions admitting a regular extension into a fixed strip of the complex plane.