Норма отношения, разделяющие функции и представления маркированных колчанов - Назарова, Л.А.; Ройтер, А.В. (Український математичний журнал, 2002)
Розглядаються числові функції, що виділяють схеми Динкіна, графи Кокстера та ручні марковані колчапи. We consider numerical functions that characterize Dynkin schemes, Coxeter graphs, and tame marked quivers.