Про один метод розкладу алгебраїчного полінома на множники - Подлевський, Б.M. (Український математичний журнал, 2003)
Запропоновано метод розкладу алгебраїчного полінома з дійсними або комплексними коефіцієнтами на множники. Побудовано числовий алгоритм, який поряд з розкладом полінома з кратними коренями на множники розв'язує задачу знаходження кратностей та кількості кратних коренів полінома. We propose a method for the factorization of algebraic polynomials with real or complex coefficients and construct a numerical algorithm, which, along with the factorization of a polynomial with multiple roots, solves the problem of the determination of multiplicities and the number of multiple roots of the polynomial.