Плантаційне насінництво: сучасний стан і перспективи - Мажула, О.С. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2009)
Наведено ретроспективний аналіз розвитку плантаційного насінництва в Україні й у світі та дано оцінку його перспективності на сучасному етапі. Представлен ретроспективный анализ развития плантационного семеноводства в Украине и в мире, дана оценка его перспективности на современном этапе. Retrospective investigation of development of plantation seed breeding in Ukraine and in the world is presented. Its perspective is estimated.