Устойчивость движения нелинейных систем с нечеткой характеристикой параметров - Мартынюк, А.А.; Мартынюк-Черниенко, Ю.А. (Український математичний журнал, 2012)
Дослiджується стiйкiсть стацiонарного розв’язку неточної динамiчної системи на основi узагальненого прямого методу Ляпунова. We investigate the stability of a stationary solution of a fuzzy dynamical system by a generalized Lyapunov direct method.