Когда сумма трех частичных отражений равна нулю - Меллит, А.С. (Український математичний журнал, 2003)
Описано, з точністю до унітарної еквівалентності, всі незвідні трійки самоспряжених операторів A₁,A₂,A₃ таких, що σ(Aᵢ) ⊂ {−1,0,1}, i=1,2,3, та A₁+A₂+A₃=0. Up to unitary equivalence, we describe all irreducible triples of self-adjoint operators A₁,A₂,A₃ such that σ(Aᵢ) ⊂ {−1,0,1}, i=1,2,3, and A₁+A₂+A₃=0.